Benvinguts

Des de l’escola seguirem treballant per la pau, la democràcia i la consciència.  

Eleccions als consells escolars de les escoles

Aquest mes hi haurà eleccions als consells escolars de les escoles.  Com  molt bé van dir els representants  actuals, és la vostra oportunitat per  entrar a formar-ne part i conèixer l’escola des de dins.   

El calendari d’actuacions és el següent:

  • A partir de demà hi haurà el cens de les famílies penjat a la  cartellera del  vestíbul de la torre.

Heu  de mirar que la vostra inscripció  sigui correcta. El llistat segueix l’ordre de grup classe i  s’agrupen els germans en el nivell del més petit.  

  • Fins el 19 de  novembre podeu presentar la vostra candidatura.  Una vegada recollides elaborarem un full informatiu dels candidats i la il·lusió que els porta  a presentar-se.

Es renova la mitat dels membres del sector de pares, és a dir, en surten 2 i s’incorporen 2. Els 2 candidats més votats seran els que entraran a formar part del consell  escolar en el sector de pares.

A secretaria recollirem les vostres candidatures. Les esperem! Ànims!

  • Les votacions es duran a terme el divendres 30 de novembre de 2018.  

Us encoratgem a participar tant en les candidatures com en les votacions. La vostra  participació és molt important. Els pares hi teniu molt a dir i un paper rellevant.  Junts arribarem més lluny  i millor en l’educació dels vostres fills/es.                  

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, tant des de secretaria com per part  dels pares i mares del consell escolar.  

Som-hi!!

Acte d’inauguració del nou curs

Compartim unes imatges de l’acte que es va fer ahir  de curs a nivell de ciutat. L’escola hi va participar explicant el projecte  premiat al Baldiri Reixac “Vetes i fils”. Hi van haver tocs divertits i tothom ho va fer magníficament.

 

Castanyada 2018

 

Com deia la Joana Raspall en un poema seu…
 
“Bufa, bufa el vent…
Treu la polseguera
i les fulles seques 
de la carretera. 
 
I després, un núvol
tot ho ruixarà
i quina fresqueta 
que farà demà!”
 
Tot i així, avui la pluja no ens ha espantat i hem pogut celebrar la festa de tardor amb un temps autèntic. L’hem celebrat amb la festa del moniato, que ha estat un èxit rotund. Hem compartit diferents aliments i receptes d’aquest tubercle, i creieu-nos que més d’un i una s’ha sorprès en descobrir que els agradava aquest producte!
 
Així que us deixem un petit recull de la fira d’avui. Esperem no fer-vos massa dentetes amb aquestes fotos del menjar! 

Preparem La Fira del Moniato

 

Aquests dies l’escola feia una olor molt dolça… Des dels més petits als més grans hem estat elaborant diferents receptes per a la fira del Moniato que celebrarem demà dins la festa de la tardor.També arribaran castanyeres amb ganes de fer-nos-ho passar d’allò més bé!Amb aquestes imatges podeu veure quina bona pinta que fan alguns dolços…!

Quarta edició del projecte PROSEL

Inicia la Quarta edició del projecte PROSEL (Prosociality & Social Emotional Learning) a la nostra escola L’Espill, engegat per a la Comissió Europea juntament amb la universitat UAB i la Universitat de Perugia (Itàlia).

Amb aquesta, és ja la quarta edició del programa que porta a les aules els valors de la prosocialitat i de la educació emocional. 

L’objectiu principal d’aquest projecte és promoure, difondre i millorar la inclusió escolar de tots els estudiants de quart de primària. Realitzant sessions de docència compartida a l’aula, es treballen aspectes com la empatia, la valoració positiva de l’altre, els models televisius, les accions Prosocials, habilitats comunicatives, la autoconsciència, la consciència social i relacional, entre altres. Amb aquest treball setmanal, es promulga el bon clima a l’aula ajudant a una major inclusió de totes les diversitats que resideixen en ella. Per el moment, la valoració del projecte és molt positiva i es pretén continuar treballant en aquesta línea.

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Dins la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT aquest dijous 20 de setembre hem fet la jornada Anem a peu a l’escola o el camí del cent peus.

Es tracta de deixar el cotxe  en aparcaments de proximitat i acabar d’arribar a peu a l’escola. La trobada es fa al pàrquing del pont de ferro  i fem el recorregut  d’accés al centre  en bona companyonia  nens/es, pares/mares i mestres.

Aquest curs  en iniciar el recorregut  hem tingut l’agradable sorpresa de trobar un motiu que ens ha  identificat i alhora ens ha quedat  com a record de la caminada.

El proper trimestre hi tornem o potser també demà? És una bona idea oi?

 

 

Aquest servei neix per acollir els nens/es- nois/es de l’escola de totes les edats, en l’horari de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí.
L’horari d’entrada està obert fins a 2/4 de 9. A partir d’aquesta hora la porta romandrà tancada fins a tornar-se a obrir a 3/4 de 9 de manera gratuïta.
El cost es cobreix segons els dies setmanals que s’utilitza.

INSCRIPCIÓ AL SERVEI MATINER AQUÍ!

 

  ………………………………….  

   home